Stocon Srl-Panouri solare Bacau

Partener Sonnenkraft

Colectori

Colectori pentru panouri solare
Colectori panouri solare

Colectori panouri solare

Colectori panouri solare

Colectori panouri solare SKR500

Noua gama de colectoare exclusiv realizate de SONNENKRAFT, combina cea mai noua tehnologie in domeniu cu know-how-ul deja cunoscut. Noul SKR500 este primul colector realizat fara rama si cu un system de montaj foarte simplu, care permite instalarea acestuia utilizand o singura unealta standard. 

MONTAJUL CONECTORILOR HIDRAULICI FARA UTILIZAREA UNELTELOR
Pentru toate aplicatiile importante, SKR500 poate fi montat doar cu ajutorul catorva unelte. Noi il numim “Plug & Flow”. 

INTRODUCEREA CUVEI DE ALUMINIU
Prin utilizarea aluminiului se obtine o greutate de 38 kg. Acest lucru permite o manipulare usoara a colectorului. 

DESIGN FARA RAMA 
Colectorul plat, cu greutate redusa si fara rama, arata bine in toate variantele constructive. Colectori panouri solare bacau

Colectori panouri solare bacau

Colectori panouri solare SK500

Indiferent daca panoul solar este montat pe acoperis sau oriunde altundeva, in ambele cazuri, SK500 reprezinta solutia ideala. Design-ul atractiv, inalta calitate si performantele deosebite, permit utilizarea acestui colector in orice conditii climaterice. 

DURABILITATE MARITA
Utilizarea materialelor rezistente la intemperii asigura colectorului SK500 o functionare optima pentru multi ani. 

EFICIENTA RIDICATA
SK500 asigura o incalzire rapida a apei datorita acoperirii prin vidare a suprafetei absorbante. 

MULTIPLE OPTIUNI DE MONTAJ
Oportunitatea utilizarii sistemelor de montaj SONNENKRAFT permite instalarea colectorilor pe aproape toate tipurile de acoperis, indiferent de material sau unghi. 


Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare SK500-ECO-AL

Indiferent daca panoul solar este cu montaj incastrat sau pe acoperis, in ambele cazuri, SK500-ECO-AL reprezinta solutia ideala. Design-ul atractiv, inalta calitate si performantele deosebite, permit utilizarea acestui colector in orice conditii climaterice. 

DURABILITATE MARITA
Utilizarea materialelor rezistente la intemperii asigura colectorului SK500-ECO-AL o functionare optima pentru multi ani.

EFICIENTA RIDICATA
SK500-ECO-AL asigura o incalzire rapida a apei datorita materialului absorbant vidat.

DIVERSE OPTIUNI DE MONTAJ
Oportunitatea utilizarii sistemelor de montaj SONNENKRAFT permite instalarea colectorilor pe aproape toate tipurile de acoperis, indiferent de material sau unghi.
Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare IDMK-AL

Colectorul cu montaj IN acoperis SONNENKRAFT IDMK-AL, este adecvat pentru acoperisurile cu expunere spre Sud. Colectorul va fi integrat IN acoperis, in loc sa fie montat PE acoperis. 

INTEGRARE PERFECTA IN DESIG-UL ACOPERISULUI
Diferitele dimensiuni precum si posibilitatea de a monta colectorii unul langa celalalt sau unul deasupra celuilalt, ofera solutia ideala de amplasare pe orice tip de acoperis. 

POT FI SUDATE SAU INSURUBATE
Conexiunile pot fi realizate atat prin sudura cat si prin insurubare. 

EFICIENTA RIDICATA
Constructia perfect plana, acoperirea selectiva si structurarea suprafetei absorbante din cupru garanteaza cresterea rapida a temperaturii apei din sistem.
Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare VK25

Tuburile vidate ale colectoarelor asigura un randament ridicat chiar si la temperaturi atmosferice scazute, in special atunci cand sunt folosite la sistemele cu aport la incalzire. Colectorii sunt livrati ca module prefabricate pentru montaj ca acoperis. Colectorii sunt constituiti dintr-o rama de baza, colector-distribuitor, reflector CPC, schimbator de caldura si tuburile vidate incluzand suprafata absorbanta. 

FUNCTIONEAZA BINE CHIAR SI LA TEMPERATURA JOASA
Izolatia de vacuum asigura un randament crescut si obtinerea unei temperaturi ridicate – chiar si in conditii de functionare la temperaturi atmosferice scazute. 

INTRETINERE USOARA
Este posibila schimbarea tuburilor colectorului VK25 fara sa fie necesara golirea instalatiei. 

EFICIENTA RIDICATA
Colectorul VK25 are putere mare datorita absortiei atat a radiatiilor difuze cat si a celor oblice prin CPC cat si datorita circulatiei prin tubulatura vidata a suprafetei absorbante.
Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare GK-AL

Colectorul GK-AL este optimizat special pentru instalatiile mari. Poate fi montat rapid si usor de adaptat la o mare varietate de domenii. 

EFICIENTA RIDICATA
Colector-distribuitorul este sudat cu suprafata absorbanta. 

INSTALARE USOARA
Conectarea hidraulica si sistemul de montaj sunt special optimizate pentru a reduce timpul de montaj. 

FLEXIBILITATE IN DIMENSIONARE
Colectorul GK-AL se poate usor combina si adapta la diferite tipuri de instalatii.
Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare SA-HP

Sistemul SA-HP functioneaza pe principiul “Heatpipe” care previne supraincalzirea. Acest sistem este gata asamblat si este compus dintr-un colector cu o suprafata inalt-selectiva si un tanc emailat, foarte bine izolat, si prevazut cu anod de magneziu. Acest sistem complet, gata asamblat, poate fi montat rapid si reprezinta solutia ideala pentru producerea de apa calda necesara micilor locuinte sau a altor locuinte care au instalat un sistem termic si la care se doreste imbunatatirea eficientei energetice. Noul design in forma de “scoica”, realizat din materiale impermeabile, confera lui SA-HP160 un aspect modern si “intelligent”. 

MONTAJ RAPID
Sistemul se livreaza pre-montat. 

USOR DE UTILIZAT SI DE INCREDERE
Solutia acestui sistem are la baza o tehnologie verificata si durabila. Toate componentele sunt Calitate Premium. 

ACCESIBIL TUTUROR
Solutia ideala pentru producerea de apa calda in instalatiile mici.
Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare Bacau

Colectori panouri solare TS

Sistemul imbunatatit SONNENKRAFT™ ThermoSiphon functioneaza pe baza utilizarii fortei gravitationale (circulatie gravimetrica fara unitate de pompare). Acest sistem ieftin este constituit din collector, tanc dublu emailat pt. apa, sanitara prevazut cu anod de magneziu si sistem de montaj si este asamblat ca o singura unitate. Astfel, acesta constitue solutia ideala pt. prepararea apei calde necesare unei singure familii. 

COSTURI EFECTIVE SI EFICIENTA
Solutia cu ThermoSiphon este simpla si eficienta. Acesta acopera mare parte din necesarul de apa calda proaspata al unei familii. 

USOR DE INSTALAT
Instructiuni de montaj usor de inteles si executat. Montajul se efectueaza fara a fi necesare modificari majore ale instalatiei sanitare din casa. 

CALITATEA SONNENKRAFT™
Bazat pe o tehnologie foarte cunoscuta si perfectionata, constructia acestuia include toate caracteristicile de calitate ale brand-ului SONNENKRAFT.