Stocon Srl-Panouri solare Bacau

Partener Sonnenkraft

COMFORT E-Panouri solare pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire

COMFORT E-Panouri solare pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire

Panouri solare Bacau

Panouri solare Bacau

Modelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Comfort E

Varianta COMFORT E oferita de SONNENKRAFT® reprezinta solutia optima cu privire la costurile efective pt. producerea atat a apei calde menajere cat si pentru incalzirea locuintei. Aceasta solutie este constituita pe baza dezvoltarii noului boiler PSR-E, prevazut cu o o statie de pompare foarte eficienta si “modulul inteligent” pt. prepararea apei calde. Poate asigura pana la 30% din necesarul de incalzire si 80% din necesarul de apa calda menajera

NOUL MODUL DE PREPARARE AL APEI CALDE PROASPETE

Apa calda proaspata si igienica, este noua cerinta. O “unitate inteligenta” asigura livrarea unei cantitati exacte de apa calda proaspata exact atunci cand este ceruta. Nu va mai fi necesara eliminarea apei calde stocate pt. prevenirea dezvoltarii bacteriilor.

IMBUNATATIREA STRATIFICARII

Noul registru solar este capsulat; avand ca rezultat o umplere mai rapida a partii superioare a tanc-ului si o diferenta de temperatura mai mare intre straturile acestuia ceea ce inseamna o performanta imbunatatita in vederea asigurarii aportului la incalzire in lunile mai reci ale anului. Noua izolatie se aplica perfect si reduce pierderile de caldura.

DOMENIU MARE DE REGLAJ AL SUPORTILOR

Acesta asigura o pozitionare perfecta a tanc-ului pe orice fel de suprafata. Marginea de jos a tanc-ului acopera picioarele, conferind un design atragator.

PSKR18/HE

Versiunea HE a lui PSKR18 vine cu o noua unitate de control, prevazuta cu un panou de reglaj usor de utilizat. Noul modul mareste capacitatea de reglaj a debitului cu 30%.