Stocon Srl-Panouri solare Bacau

Partener Sonnenkraft

COMFORT E PLUS-Panouri solare pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire

COMFORT E PLUS-Panouri solare pentru producerea apei calde menajere si aport la incalzire

Panouri solare Bacau

Panouri solare Bacau

Modelul de sistem cu panouri solare Sonnenkraft Comfort E Plus

Varianta COMFORT E Plus este o solutie termica solara mai complexa pentru producerea apei calde si incalzirea locuintelor.

Aceasta poate acoperii pana la 50% din necesarul de incalzire si 80% din productia de apa calda

Sistemul este constituit din noul model de tanc (boiler) PSC-E prevazut cu modul inteligent pentru producerea de apa calda proaspata, modul de inalta eficienta pentru asigurarea stratificarii si un modul optional pentru producerea agentului termic de incalzire. Toate aceste module sunt realizate astfel incat sa functioneze perfect impreuna.

Modulul de incalzire HKM20, care poate fi montat si pe sistemul CONFORT E Plus, poate asigura contolul direct al incalzirii pe baza de radiatoare sau incalzire prin pardoseala, functie si de temperature exterioara. RAS20 asigura o utilizare optima a energiei solare in combinatie cu sistemul de incalzire deja existent, in special centrale termice in condensatie.

NOUL MODUL PENTRU PREPARARE APA CALDA PROASPATA

Apa calda proaspata si igenica la cerere si in functie de necesitati. O unitate inteligenta asigura furnizarea cantitatii exacte de apa calda proaspata, exact atunci cand este ceruta. Nu mai este necesara stocarea apei calde care ar putea favoriza dezvoltarea bacteriilor.

REDUCEREA PIERDERILOR DE CALDURA CU 20%

Noul tanc PSR prezinta mai multe imbunatatiri: este prevazut cu un registru solar capsulat, incarcarea mai rapida a partii superioare si o diferenta mai mare a temperaturii intre straturile acestuia, precum si un randament superior in utilizarea aportului de caldura in perioada de primavara si toamna.

DOMENIU MARE DE REGLAJ AL SUPORTILOR

Acesta asigura o pozitionare perfecta a tanc-ului pe orice fel de suprafata. Marginea de jos a tanc-ului acopera picioarele, conferind un design atragator.

MODUL DE INCARCARE STRATIFICATA

Sistemul SLM50HE garanteaza o stratificare optima in tanc-ul de stocare. Eficienta marita a pompei asigura un consum mic de energie electrica.